Mindeord om Niels Kristian Nielsen

Det var med stor sorg og fortvivlelse, at vi modtog beskeden om Niels Kristian,
helt uventet og tragisk er afgået ved døden i en trafikulykke i søndags.
Niels Kristian som gik under navnet Store Niels, var en fast mand på posten som kampfordeler i Linde Boldklub. Han har været en trofast person som varetog opgaven i mere end 30 år. Han kendte alle personer i de forskellige fodboldklubber som man skulle i kontakt med. Det var nemmere at ringe til Niels end at slå det op på hjemmesiden, for ikke nok med at han vidste hvem man skulle kontakte. Han tilbød også at ringe. Han sørgede for ALT mht. programsætning af spilletider og dage, flytning af kampe, tilmelding af hold i de forskellige rækker, påsætning af dommer, deltagelse i div. møder og meget andet. Han bliver et kæmpe savn for boldklubben. Niels var en lun mand der på hans stille måde fik sagt hans meninger. Udover at være kampfordeler i Linde Boldklub, dømte han også både i fodbold og håndbold. Når vi sad i klubhuset og der var løbetest for håndbolddommerne i Langhøj hallen og man spurgte Niels. Skulle du ikke ha` været over i hallen, var hans kommentar; kan man ikke dømme fra midten - skal man stoppe. Hvilket blev sagt med et glimt i øjet.
Han var meget vellidt blandt ALLE der var i berøring med Linde Boldklub. Det er stadig meget uvirkeligt for os, at han ikke er blandt os mere.

Han vil blive savnet i vores lokalområde. Vores tanker og medfølelse går til de efterladte.

Æret være hans minde.